dimarts, 29 de gener del 2008

Als plens... calladets

De segur que molts coneixeu la desició presa per l'equip de govern catarrogí de retallar el dret de fer precs i preguntes per part dels assistents als plenaris. En ells, només estaran permesos precs i preguntes sobre els temes tractats a l'ordre del dia, i no sobre altres temes que també podrien interessar a la ciutadania.

Davant esta situació, l'oposició s'ha oferit a fer -en nom dels veïns- les preguntes que estos desitgen. Com per exemple Jesús Monzó (Bloc), mitjançant el seu blog podeu fer-li arribar les preguntes, que ell transmetrà al primer edil. Altre partit mitjançant el qual poden arribar les vostres qüestions a l'alcalde es Esquerra Unida, com apunta Horta Noticias.

Per altra banda, sempre quedarà la web del PP catarrogí, on desde la qual, i segons es diu, directament es pot preguntar a Chirivella...

Ja vorem en que queda tot açò...

Actualització 30/01/08: Com apunta Rafa Plà des dels comentaris, a través del PSPV-PSOE també es poden fer arribar els precs i preguntes que no podeu fer als plens municipals.

Gràcies Rafa per la info i per la sort que desitja a este nou blog.

dissabte, 26 de gener del 2008

Benvinguts a Catarroja Blog

Hui, 26 de gener de 2008, naix Catarroja Blog. Un blog interessat en l’actualitat del nostre poble, en l’actualitat de Catarroja. Un blog que vol parlar, opinar, dialogar, informar... de tot allò que ocorre, afecta o te alguna cosa a vore amb la localitat i fer-ho d’una manera entretinguda, sense crispació i des del respecte a tots.

Catarroja Blog creu en la llibertat d’expressió i en el periodisme ciutadà, per això s'ha creat el blog i per això també, al blog tot el que ho desitge pot participar o simplement contactar mitjançant el correu electrònic enviant articles, notícies, suggeriments, fotos, enllaços... catarrojablog(arrova)gmail.com

Salutacions!