dilluns, 14 d’abril del 2008

El CD Berenguer Dalmau aconseguix l'ascens

A falta de sis jornades per a que finalitze la lliga, el Club Deportivo Berenguer Dalmau de Catarroja, s'ha assegurat ja la segona plaça en categoria Autonòmica per a la pròxima temporada. Este ascens és el resultat de l'esforç d'este equip catarrogí entrenat per David Lucas que ha aconseguit 21 22 victòries davant sols una derrota.

Des del club s'espera fer un paper digne en la nova categoria i disposar del nou Pavelló Cobert, que la veritat es que fa falta...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Donar les gràcies a Catarroja Blog, per haver publicat la notícia del nostre ascens i fer donar a conéixer el nostre club. I sols fer una xicoteta acaració, no són 21 victòries, si comptem la del dissabte davant el Borriana ja en són 22 i encara queden tres jornades per acabar la lliga.

Una vegada més convidar a la gent a vore els nostres partits tan els dels equips que juguen al pavelló de La Florida, com els que juguen a la Pista del Poliesportiu. Per a la vostra informació, els horaris dels partits els podreu trobar al nostre blog.

I la temporada que ve vos esperem a tots en la nova catègoria, la autonòmica, tot un repte pel bàsquet catarrogí.

Jesús Monzó ha dit...

En nom propi i en representació del Bloc de Catarroja, volem donar l'enhorabona al Club Esportiu Berenguer Dalmau pel seu ascens de categoria.

ànims i endavant!

Catarroja Blog ha dit...

De res JJ-BERENGUER.

Ja està corregit allò de les victòries...

Salut!