dissabte, 1 de març del 2008

Els projectes educatius de Catarroja

Des de fa unes setmanes a la web municipal podem trobar un enllaç titulat: "Conoce la realidad educativa para el futuro de Catarroja". Punxant en eixe banner podem accedir a un plànol de centres escolars de Catarroja -sense més importància-, i ara ve lo bo, un informe de projectes educatius...

Segons diu este informe, després de la reunió del 14 de febrer amb les AMPES en la que es va informar als pares dels solars que te l'Ajuntament per a la construcció de centres públics, el Consistori recull en la web la planificació d'infraestructures educatives.

Fa un repàs per la majoria d'actuacions previstes que ja es coneixen, així que en general no és massa interessant, encara que només destacar un punt, els compromisos que -segons diu el informe- estan en marxa...

Compromisos en marxa:

- Està adjudicada ja l'obra per al col·legi públic nº5, en breu començaran les obres.
- Solar de 4.000 m2 oferit a la Inspecció Educativa, seguint els acords adoptats en el consell escolar per als aularis provisionals del col·legi nº 5.
- Està aprovada la reforma del Col·legi Jaume I que en 2009 estarà ja finalitzada, deixant lliures els aularis del Paluzié.
- Sol·licitud realitzada a la Conselleria per a la segona línia en el Bertomeu Llorens, oferint-los el solar que està junt al col·legi per a la seua ampliació.
- Aprovada la construcció del nou Col·legi Joan XXIII per al curs 2008-2009.

Açò és tot. Salut!
.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara queda molt per fer en eixe aspecte. Que l'Ajuntament intente accelerar en la mesura que puga estos projectes, pel bé dels xiquets i joves de Catarroja

Samaruc ha dit...

propaganda i promeses no resoltes...

la regidora d'educació hauria d'explicar què passa amb l'escola pública a catarroja...

salut!

Valencianiste ha dit...

Aquest cap de setmana s'ha celebrat l'assemblea general ordinària del Consell de Joventut de la Comunitat Valenciana, on la llista encapçalada per Carles Esteve de la FEV (Federació d'escoltisme valencià) i que comptava amb un membre del BLOC JOVE ha sigut la elegida per dos vots de diferència front a l'encapçalada per Adrian Palmero de FAAVEM.

Aquesta última llista venia avalada per NNGG i atenció, per joves d'EU. Ha sigut una assemblea molt dura on NNGG i Jove D'EU s'han alineat per tal de boicotejar l'elecció de la nova comissió permanent i el consell rector de l'ivaj.

Una vegada més s'ha vist com Joves d'EU mostren la seua incoherència alineant-se amb les NNGG del Partit popular.

Per la seua part NNGG encapçalat per la seua presidenta, Verònica Marcos, han estat intentant boicotejar i parar l'assemblea amb aportacions destructives. Cal recordar que NNGG s'ha pronunciat en moltes ocasions en contra del Triangle Jove, un lloc d'encontre per als i les joves de Catalunya, les Balears i del País Valencià. No entenc com Joves d'EU pot recolzar una llista on també hi han membres amb carnet de NNGG i que pertanyen a moviments associatius de caràcter ultradretà.

Anònim ha dit...

UNA VEGADA MÉS LA STALINISTA I DESORIENTADA ESQUERRA UNIDA? DEL PAÍS VALENCIÀ ALIADA AMB EL PP. QUE ASCO!