dimecres, 27 de febrer del 2008

Crida a les falles del 2008 a Catarroja

Panoràmica de la façana darrera de l'Ajuntament abans de començar l'acte de la Crida del 2008 en la Plaça Major

Les falleres major i infantil de Catarroja, Laura Benlloch i Amparo Ferrer, saludant des del balcó de l'Ajuntament moments abans de dirigir-se al món faller

L'alcalde, Francisco Chirivella, presentant a les falleres abans d'entregar-los les claus del poble de Catarroja


Castell llançat només acabar l'acte de la Crida

"Catarrogins i catarrogines, ja estem en falles!"

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ESTEM JA EN FALLES, LES FALLES DE CATARROJA, MOUEN A MOLTES PERSONES, QUE TREBALLEN ALTRUISTAMENT, PER FER UNA CATARROJA MILLOR A LA SEUA MANERA, ENCARA QUE ALS PROGRES NO ELS AGRADE, NO SE EIXA FÒBIA A LA GENT FALLERA PER PART DE CERTA GENT, QUE ARRIBAT FINS I TOT A INSULTAR ALS FALLERS EN CERTS BLOGS I PÀGINES WEB CATARROGINES.

PLAYBACKS, CAVALCADA, LLIBRETS, PRESENTACIONS, FI DE FESTA, TEATRE, MASCLETADES, MONUMENTS AHÍ ESTÀ LA GENT FALLERA QUE HA TREBALLAT TOT L'ANY PER A LA FESTA.

VISCA CATARROJA EN FALLES. QUE EL TEMPS ACOMPANYE i QUE TOT ISCA BÉ.

Anònim ha dit...

AMÉN!

Anònim ha dit...

Magnífica la cabalgata de hui, enhorabona a totes les comisions m'ha agradat molt la falla El Rabal, i també la falla L'Albufera i totes les altres en general. Com ha dit l'amic (joan) que no se qui és, això també es fer poble.

Encara que a molts dels "proges" d'este poble no els agrade.

I a vore si Catarroja blog dóna més informació d'un acte on ha participat moltíssima gent tant participant disfraçats, com mirant-la. Estaria be que posareu les fotos de les comparses més destacades.