divendres, 1 de febrer del 2008

Bilogia del pavelló cobert (I): "El vigilant"

En els últims mesos, un dels temes més polèmics ha estat com no, l'assumpte del vigilant que custodia les instal·lacions del pavelló cobert.
Segons el PSPV local, i com es podia llegir als mitjans de comunicació el novembre passat: "Francisco Chirivella, aprueba por resolución de alcaldía el pago de casi 5.500 euros al mes a un vigilante para el pabellón cubierto, un dinero que no sale del bolsillo de la empresa constructora y responsable de entregar la obra sino del bolsillo de los contribuyentes".

El que no deia el partit de Wilson Ferrús, i que segons apunta el PP, consta en l'acta del ple del 6 de novembre de 2007, es el que Chirivella responia a un regidor socialista: "la obra del pabellón está pendiente de recepción, y que el coste de la vigilancia que le coresponde al constructor, se le repercutirá en el momento de la liquidación de la obra".

És a dir, el cost de la vigilància del pavelló esta eixint en estos moments de la butxaca dels catarrogins, però quan s'entregue l'obra, li serà repercutit a la constructora Llanera i esta el tindrà que pagar.

Tindrem que estar a l'aguait per a vore el desenllaç d'esta història...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El que es increïble es que el pavelló devia d'estar acabat en 9 mesos, en desembre del 2006 i estem en febrer del 2008 i continua sense inagurar-se i sense data de la inaguració. Per què les obres han estat parades? Si sols faltaven xicotets detalls.

Sabeu que les xiques el Catarroja FS estan jugant en Silla perquè no esta acabat el pavelló o que el club de bàsquet amb els seus 8 equips està jugant al poliesportiu a l'aire lliure mentres tots els altres equips dels pobles veins estan jugant en pavelló.

jose ha dit...

El PP no diu la veritat. El PSOE en el Ple li preguntà al Chirivella si existia algun document signat entre Llanera i l´Ajuntament que obligara Llanera a pagar eixe cost i si hi havia algun informe tècnic que avalara el que deia Chirivella. La contetacióva ser NO. Per tant, de moment quie està pagant és el contribuient i després ja vorem si ho paga Llanera. Entre d´altres coses pq haurà de ser el jutjat nº2 qui diga si això ho ha d´assumir Llanera o no.
CONCLUSIÓ: Per què no obrin ja d´una el Pavelló si, a més ens està costant de la butxaca al mes quasi un quilo de les antigues pts pq hi ha un vigilant?