divendres, 22 de febrer del 2008

Destrossada de nou la caseta de Salvem Catarroja


Com heu pogut llegir al títol de l'entrada, la caseta de la plataforma veïnal Salvem Catarroja -situada al costat de la famosa alqueria- ha sigut de nou atacada, i esta vegada amb més danys que mai.

Segons la pàgina web de la plataforma, el dijous a les 5 de la vesprada, mentre es celebrava la concentració de les AMPES a la Plaça Major, la caseta es va quedar buida. Aquell va ser el moment que els vàndals van aprofitar per a trencar-la novament, i fer diverses pintades. Com també diuen a la web: "Les fustes estan més trencades, i no sabem si podrem reutilitzar les peces originals".

A hores d'ara l'autoria es desconeix, però des de la plataforma s'insinuen possibles autors si atenem a esta frase: "Aquesta volta, es pot vore que els interessats en que el Nou Mil·lenni continue endavant han actuat amb més ràbia, potser els moleste el carbó en les seues portes que els reis d'Orient els van deixar enguany [...]".

Fem memòria. Salvem Catarroja va deixar carbó en Futur Habitat, en la casa de l'alcalde, en la seu del PP i en l'Ajuntament. Tinguen o no raó queda prou clar cap a qui apunten...

Foto: salvemcatarroja.org

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Açó ja fa por... I la gentola d'Alcalde que tenim que diu? que bien y gracias. Mireu ja son milers de firmes presentades al personatge del Alcalde per el seu desgovern i insults cap al nostre poble. Propose una multitudinaria manifestació organitzada amb temps per tots (plataformes veinals, interampa, esportistes (pavelló cobert), col.lectius, associacions, oposició...) per a demanar la seua dimisió com Alcalde, el element Francisco Chirivella està carregant massa la burra. Deurie'm plantejar-se si volem o millor dit, pode'm tindre un Alcalde que insulta, censura i enganya al poble, maltracta als funcionaris entre ells policies, te diverses causes pendents amb la justícia, que a terrenys d'estinats al ús públic fa projectes privats per a uns pocs, que endeuta la nostra butxaca... Pode'm continuar així? Hi ha que actuar ja! CHIRIVELLA DIMISIÓ!!!

Jesús Monzó ha dit...

Estimats amics, en mom del Bloc vull condemnar els atacs indiscriminats que un sector de la societat estem rebent de mans d'una gent que no sap el que és la democràcia i la llibertat d'expressió. Però el més fort és que ni el govern de Francisco Camps ni el delegat del govern al País Valencià mouen un dit per intentar agafar a esta "gentola" que té noms i cognoms...

Des d'ací ànims tant a la Plataforma Salvem Catarroja com a tots aquells ciutadans, pares i mares especialment, que estan lluitan per aconseguir una educació pública i de qualitat al nostre poble. El Bloc de Catarroja us dona tot tipus de suport i continuarem fent tot el possible tant a L'ajuntament de Catarroja com a les Corts Valencianes per traslladar les queixes dels nostres veïns.

Gràcies i salut