dimecres, 13 de febrer del 2008

Catarroja en silenci... Ssshhh!

Dissabte després de dinar, amb la panxa plena, estàs descansat ja que hui no tens que anar al treball i decideixes fer un poc de bricolatge i penjar un quadre... necessites penjar un Miró al bany, al costat del jacuzzi, com el malayo Roca.


Doncs bé, vas a per la teua taladradora, la connectes, i PAM! Recordes la ordenança, que diu que a partir de l'una del migdia del dissabte res de bricolatge sorollós... i clar, com no vols que et posen una sanció, desistixes.

Però estàs enfadat, molt enfadat per tindre que desistir, i que pots fer? Pegar un crit per a desfogar-te, ERROR! Fins a 600 euros de multa... així és, més o menys, la nova ordenança contra el soroll.

S'ha aprovat amb els vots a favor de l'equip de govern -PP i UV- i les abstencions de PSPV, EU i Bloc, "per falta de temps per a estudiar la proposta". Després de l'aprovació inicial, s'obri ara el termini d'un mes per a la presentació d'al·legacions.

La veritat es que en determinades situacions la contaminació acústica aplega a ser totalment insuportable, i una ordenança com esta, aplicada amb trellat, pot ser beneficiosa per a tots.

1 comentari:

Samaruc ha dit...

benvolgut amic!

per descomptat que va amb mala intenció! una intenció malíssima!

però és clar que sóc conscient que a l'Allipebre hi ha temes que escapen de la política local (catarroja, malgrat tot, no dóna per a tant).

parlar de mari tere o de gonzález pons estaria justificat des del moment en què psoe i pp els han triat com candidats, i els catarrogins a qui votaran serà a un o l'altra (seran pocs els que ho facen per isaura o montalbán).

tot i això, a l'Allipebre assumim que no només parlarem de catarroja (i de les seues misèries, més que glòries).

el responsable de cada blog opta per incloure aquells temes que li semblen més correctes.

a mi em sembla perfecte que s'encete una discussió sobre els bous -a mi no m'agraden gens i considere que són més rancis que solbes-, però el propietari i gestor de cada blog ha de fer allò que considere més convenient.

i tu ho has fet i no passa res.

salut!