diumenge, 3 de febrer del 2008

El Catarroja C.F. conseguix una merescuda victòria front al València Mestalla

El passat dissabte 2 de febrer es va disputar a l'estadi Mundial 82, el partit corresponent a la jornada 25 del Campionat Nacional de Tercera Divisió del grup VI entre el Catarroja C.F. i el València Mestalla.

Amb quasi 2000 aficionats abarrotant l'estadi, i quan encara no havien passat ni 6 minuts des del començament de l'encontre, Quique va marcar per al Catarroja amb una cabotada que va enviar el baló al fons de la xarxa valencianista. El València Mestalla no va tindre massa oportunitats gràcies a la defensa blanquiblava, i només va poder apropar-se a la porteria rival en els últims minuts de partit sense més conseqüències.

D'esta manera, amb el gol de Quique, el Catarroja C.F. conseguix una victòria que el situa en llocs de promoció -a la espera d'altres partits de la jornada- i amb 42 punts.

Foto: catarrojacf.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

gracias por escribir la crónica

AMUNT CATARROJA

Jesús Monzó ha dit...

Catarroja Blog, vull donar-te l'enhorabona per la magnífica idea de publicar una nova pàgina d'informació sobre la nostra ciutat. Sóc conscient que es tracta d'un gran esforç personal però pense que entre tots hem de convertir Internet en una vertadera plataforma de participació ciutadana.

Endavant!

Jesús Monzó