diumenge, 9 de març del 2008

Aclariments 09/03/08

(dedicats a Anònim, l'autor del primer comentari de la entrada anterior "Manifestació dels veïns de la Plaça del Fumeral per al divendres 7):

Estimat Anònim, estic plenament segur que l'objectiu d'ixe pàrquing no es ni tirar, ni tocar ta casa ni la de la resta dels veïns que viviu a la Plaça del Fumeral.

Respecte a la pinaeta, sóc coneixedor per gent que s'ha mirat el projecte, que en ell està contemplada la conservació de la zona verda existent. Tal vegada pot resultar difícil creure que no es tinga que tocar o modificar el pinar si s'arribara a la construcció del pàrquing, però al menys el benefici de la duda se'ls pot donar, no? Sempre que quede igual o similar a com està en l'actualitat.

Tampoc crec que formen part de les pretensions de l'Ajuntament o de l'empresa constructora, que caiga el Fumeral a terra o contra un bloc de vivendes.

Ara, aclarir la coletilla de Manuel Chaves:
Pensant que l'exposició pública del projecte es va aprovar un 20 de desembre, i que es podia al·legar fins al 14 de febrer, que es faça la manifestació el dia 7 de març pot fer pensar el que deia M. Chaves (Res de boicotejar, sols crear "interferències" com va dir i com podeu llegir a l'entrada, perquè son paraules textuals d'ell). Haguera donat el mateix fer-la una setmana arrere o una setmana després la mani, però de totes formes, qualsevol dia es bo per a fer manifestacions, fent us de la llibertat que ens atorga la democràcia. Així que em sume al reconeixement que fa Jesús Monzó en els comentaris.

I per ultim, crec que això de "pejiguero" (pejiguero: 1.- adj. y s. [Persona] pesada y molesta que a todo le pone faltas), li podria vindre millor que un guant a altres persones, que precisament, no escriuen este blog...

Salutacions a tots!