dilluns, 10 de març del 2008

Eleccions Generals 2008 a Catarroja i l'Horta

Com ja coneixem els resultats de tota Espanya, i ja sabem que Zapatero governarà els pròxims quatre anys, anem a vore com han quedat les coses en Catarroja i l'Horta.

Catarroja: A Catarroja la participació va ser del 78,91% amb 15.898 votants, creix 5,85% respecte al 2004. I els resultats dels primers set partits son els següents:

PP:
8.491 53,66% (2004: 47,08%)
PSOE: 5.829 36,84% (2004: 39,97%)
EUPV-IR: 556 3,51% (2004: 5,17%)
BLOC-IdPV-EV-EE: 236 1,49% (2004: 2,23%)
UPyD: 125 0,79%
CVa:
110 0,70%
E-2000:
55 0,35% (2004: 0,07%)
[...]


L' Horta: El PP guanya àmpliament les eleccions en la comarca, ja que ha aconseguit la victòria en 39 de les 43 localitats. El PSOE ha guanyat només a El Puig per 3 vots, a Museros per 94, a Alaquàs per 191 i a Quart de Poblet per 1.365 vots.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

realment considere que els resultats del pp són intolerables.

a catarroja, a valència i al país el pp s'ha passat.

pero mucho, mucho.

Anònim ha dit...

¿Intolerables? ¿Que vols dir amb això SAMARUC?

¿Ha hagut "pucherazo"? ¿Ha hagut algun tipo de frau?

Els resultats son els que són i cal acceptar-los. Com s'accepten els d'Andalusia, o Extremadura, molts semblants als de PV però de diferent signe polític.

Ara cal preguntar-se per què eixos resultats?, que ha fet bé el PP i que ha fet malament l'esquerra. I no extrapolar-los a les municipals, encara que tots aquells que deien votar Rajoy es votar Chirivella, pels foros ara diuen tot el contrari, jo em reafirme les eleccions generals són per elegir el Govern de Madrid i les elccions locals son per elegir l'Ajuntament. Es valora la gestió de cada cosa.

VE ha dit...

Jo tinc la sol.lució per a guanyar unes eleccions a València:

1 Fer una Paella gegant.
2 Mascletà per el día i Castell per la nit.
3 Quan els nostres opositors ens tiren alguna cosa en cara, eixirlos fent-se les víctimes, que no tenim aigua gràcies als veïns.
4 fer un gan carrera en la que vinga gent molt importat amb mols diners, i poder vorelos per un foraet.
5 Ocultar xanxuios i les nostres declaracions del patrimoni.
6 Parlar en Castellà perquè tots ens entenguen.
7 El nostre candidat, te que ser fallero, i te que anar a l'ofrena.
8 Ser prepotent, i creuret superior.
9 Forrar-se a costa del poble.
10 Plorar en la cremà i cantar l'himne de valència en castellà.

Anònim ha dit...

vicente e, estàs de catxondeo jo he parlat amb serio, crec que tu no.

I pel que fa al valencià, justament dels tres caps de llista dels partits que tenien posibilitats a la província de Valencia, l'únic que ha parlat en valencià durant la campanya ha sigut el del PP, que per cert no sé ni com li diuen (Pons crec). Els altres sempre en castellà. La senyora De la Vega i el senyor Moltalbán sempre s'han expressat en castellà.

I com sempre la vena antifallera, ni a Castelló, ni Alacant hi han falles. En les falles hi ha gent de tots els colors polítics i a Catarroja tens alguns exemples.

Xavi Bellot ha dit...

És molt més fàcil: cal eixir en la tele, evidentment en positiu. Mireu Rosa Díez: des de quan un partit amb sis mesos de vida ha eixit tots els dies a la tele? I mireu el resultat: cinquena força política a l'estat.

I després, evidentment, fer paelles. Però creient en el que estàs fent i que la teua paella és la millor, com fan els del PP. Crec que, a la fi, el problema de fons és que tots els qui estem a l'esquerra del PP (és a dir, tots menys el PP) no entenem la societat on vivim, i els canvis que ha experimentat en molts pocs anys. Això, però, no és feina dels qui participem en estos fòrums, sinó dels qui manen als partits.

Anònim ha dit...

Les eleccions ja han pasat, comencen les falles, a vore si Catarroja Blog dona bona informació: fotos, actes...

Anònim ha dit...

Che dixeuse ya de politiques. Ha guanyat el PP pues ya esta. Ara a disfrutar de la nostra festa y de la nostra tradició. I a vore si es de veres que catarrojablog mos fa bona cobertura. Visca Valencia en Falles!