divendres, 8 de febrer del 2008

Bilogia del pavelló cobert (i II): "L'entrega"

Des d'aquell novembre de 2005 en que es va adjudicar la construcció del pavelló cobert a la constructora Llanera, molt ha plogut i l'obra, entre pitos i flautes, no ha aplegat a la mà dels ciutadans.

Tirant mà d'hemeroteca, podíem llegir al número 14 d'El periòdic de Catarroja de juny de 2006: "El pavelló cobert, a punt a finals de 2006" (punxeu en la foto per a vore l'article).


A hores d'ara, les ultimes informacions apuntaven que la inauguració oficial es produiria este mateix gener de 2008, però ja estem en febrer i encara no hi han noticies noves...

12 comentaris:

Anònim ha dit...

No aplegat a la mà dels ciutadans, ni tampoc als clubs esportius que estan representant a Catarroja i que estan esperant-lo des de fa molt de temps.

Les xiques del Catarroja FS jugant en el pavelló de Silla, perquè necessiten obligatòriament el pavelló per a jugar.

El club de bàsquet el mateix son els únics que no juguen en recinte tancat en moltes categories. I això que pel que he vist en la seua web ve gent de molt lluny: Benicarló, Burriana, Alcora, Xàtiva, Tavernes... I també pobles veïns com Sedaví, Picanya, Silla i tots tenen pavelló.

Se prometé que estaria acabat per a desembre de 2006 ha passat més d'un any i la cosa continua igual, que pensen inagurar-lo en juny com s'està diguent quan les competicions s'han acabat ja.

Anònim ha dit...

Que lo terminen y que lo inaguren que ya va siendo hora.

Por lo que se ve solo Llanera sabe cuando estará. Y el Ayuntamiento dando largas...

Anònim ha dit...

Em sembla que d'es d'allà on es trobe... Pasolini ens déu estar filmant... Mamma Catarroja... P.D: PER TRELLAT,SENTIMENT I RAÓ...TAUROMAQUIA ABOLICIÓ!

Anònim ha dit...

Molt treball d'hemeroteca. Només conec una persona que siga capaç de repassar tots els números de l'inefable Periòdic de Catarroja fins trobar l'article.

Enhorabona!

Anònim ha dit...

Plà ací parlem del retràs del pavelló, això dels bous ho poses en el blog d'Andres Verdeguer, CORNADAS PARA TODOS.

I ara una altra cosa com se va a mantenir el pavelló? Qui va a tindre accés a ell? Quins clubs esportius van a jugar allí?

Les xiques del FS i el club de bàsquet. No hi han més clubs en este poble?

Anònim ha dit...

Anónim quina autoritat! Ho sent anónim Verdeguer em censura ó vinga va edita. Per cert en totes les entrades en les que participe, opiné d'allò que diu l'article. D'ahí a que (a saber qui eres) m'ordenes si puc o no puc ficar una P.D... "acabáramos" AR! P.D:Que meravella com es mou aquest poble. Als ciutadans em refereixc. Perquè a les infraestructures...

Anònim ha dit...

Pero bueno esto que es? el tal anónimo ese quien se cree que es para decirnos lo que tenemos o no tenemos que decir? Respecto al pabellón una verguenza, llevo 2 años viviendo en Catarroja y estoy que no me creo lo que pasa en este pueblo por culpa del alcalde caudillista que tenemos. Oye Plà muy bien por lo que has dicho. Aqui y donde haga falta los salvages taurinos tienen que enterarse que somos mayoría. NO A LA TAUROMAQUÍA! ALA! Te enteras anónimo?

Anònim ha dit...

Sòc l'entrenador del equip cadet de CD Berenguer Dalmau, i puc ratificar que els grans perjudicats en el retràs de les obres del pavelló som els clubs esportius, perquè estem donant una imatge lamentable del poble. En el meu cas dels 12 equips que formem el grup, el meu és l'unic que juga a l'aire lliure per no disposar Catarroja de pavelló cobert. Hem visitat pobles com Alginet, Tavernes de Valldigna, Sueca, Cullera, Genovés tots amb magnífiques instal·lacions. Des del club desitgem que les obres s'acaben d'una vegada, per a que puguem ser un club normal i fer el que més ens agrada que es jugar al bàsquet però en unes condicions dignes com tenen la resta dels clubs de la comarca.

Agrair a Catarroja Blog la inclusió de la nostra web i el nostre blog en la seua pàgina i convidar a tots els visitants a visitar la mateixa.

I desitjar-vos sort en la nova etapa que heu començat

Anònim ha dit...

Des d'ací també voldria convidar-vos a presenciar els nostres partits tant els equips que juguen al PAVELLÓ LA FLORIDA (els tres equips senior: preferent, primera i segona) com al poliesportiu (juniors, cadets i infantils) com al col·lege Paluzié (alevins)

La pista i els horaris dels partits els teniu al nostre blog, que s'actualitza dos voltes per setmana.

Anònim ha dit...

LEVANTE de hui (18-4-08):

LLANERA pagará a Catarroja 80.000 euros por la seguridad y remates dels pabellón.

El Ayuntamiento firma hoy con los administradores concursales la recepción de la obra.

"El alcalde estima que podria estar en servicio para la próxima temporada"

Anònim ha dit...

ESTEM EN AGOST DEL 2008 i tot seguix igual. ACABAT I TANCAT

Anònim ha dit...

Hello everyone! I do not know where to begin but hope this place will be useful for me.
Hope to receive any help from you if I will have some quesitons.
Thanks in advance and good luck! :)